3- وقتی در حال پیاده روی هستید،صحبت کنید در صورتیکه 10دقیقه این کار را انجام بدهید وبا 3بار تکرار در روز ،100کالری در ماه می سوزانید.
4- با انجام ورزش منظم و یک رژیم غذایی سالم و متعادل و خوردن یک سیب قبل از شام میتوان در عرض 3 ماه، 5 تا 8 کیلوگرم وزن کم کرد.
5- افرادی که صبح ها و مدت زمان بیشتری ورزش می کنند کالری بیشتری می سوزانند.
6- هنگام ورزش روی عضلاتتان متمرکز شوید زیرا قدرتتان بیشتر می شود و با شدت بیشتری ورزش می کنید و کالری بیشتری از دست می دهید.
7- با افزایش سن توانایی جسمانی فرد کاهش می یابد، البته با ورزش مداوم و پیوسته می توان میزان ان را تا 50%کاهش دا.
8- آرام بودن، یکنواخت بودن و بدون خطر بودن ، سه ویژگی بسیار مهمی است که در ورزش سالمندان باید به ان توجه کرد.
9- تجدید قوای روحی و روانی با رعایت کامل سکوت، همواره با نرمش در رفتار، گفتار و کردار است0که حاصل می شود.
10- سالمندان ورزشکار نسبت به سالمندان غیر ورزشکار از روحیه ی با نشاط تری و آمادگی جسمانی بهتری برخوردارند، در این افراد بروز مشکلاتی مانند چاقی، فشار خون بالا و پوکی استخوان را به تاٌخیر می اندازد.
11- سالمندان به خصوص افرادی که در طی عمر فعالیت کمی داشته اند،قبل از شروع فعالیت بدنی باید مربی را از وضعیت تندرستی خود اگاه سازنند.
12- سالمندان باید برنامه های تمرین را با شدت کمتری آغاز و بتدریج به شدت آن بیفزایند، خصوصا سالمندان کم تحرک محدودیت بیشتری دارند، و باید تمرینات خود را با ضربان بسیار کم،(40-30%) ضربان آغاز کنند.
13- اگر جلسه تمرینی بیش از 30 دقیقه طول بکشد فرد سالخورده باید توجه کند که به ازای آن 2جلسه بعدی را در زمان کوتاهتری انجام دهد.
14- افراد مسن باید حداقل 3 بار در هفته تمرین کنند، زیرا میتوانند با انجام تمرینات منظم کیفیت زندگی را بهبود بخشند.
15- از جوانی ورزش کنید، تا عوامل مثبت آن در بزرگسالی و میانسالی ادامه یابد.
16- علت اصلی کمر درد؛ ورزش شدید، کار سخت یا بلند کردن وسایل به صورت غیراصولی میباشد.
17- درد همواره یک عارضهی نا هنجار است، بنابر این باید از هر نوع ورزشی که باعث بروز درد شود خودداری کرد.
18- انار با حل کردن مواد آنتی اکسیدان قوی از جمع شدن مواد مضر در خون و پیری جلوگیری میکند.
19- زیتون پرورده اگر با غذا میل شود، مقوی معده و اشتها آور است.
20- روغن زیتون برای رفع خستگی، اثر نرم کننده و ملین صفرا، برای دفع یبوستهای مزمن، قولنجهای ناشی از ورم کلیه و دفع سنگ صفراوی و درمان مسمومیت با سرب بسیار مفید می باشد.
21- هویچ دارای مقادیر فراوان آهن است که نقش مهمی را در خون سازی بدن دارد و تعداد گلبول های قرمز و هموگلوبین را افزایش میدهد.
22- بادام خواص فوق العاده ی ضد پیری دارد و باعث کاهش استرس میگردد.
23- آجیل و خشکبار مواد مغزی اند که در تنظیم قند و سطح کلسترول خون به بدن کمک میکند و خطر بیماری های قلبی را کاهش میدهد.
24- بادام، ماهی، کلم بروکلی، برنج، شیر، گوشت گاو، طالبی و پنیر از مواد غذایی مؤثر در کاهش استرس هستند.
25- از خواص مهم لوبیا اثر آن در کاهش قند خون است، لوبیا از تنظیم کننده های خوب انسولین در بدن به شمار میآید.
26- موز برای قلب مفید است همچنین حاوی پتاسیم نیز میباشد به همین دلیل فشار خون را منظم میکند و سرشار از ویتامین B6 C9 است، توصیه میشود هر روز یک موز بخورید.
27- توصیه می شود هر کس قصد اضافه وزن دارد، صبحها ناشتا آب هویچ بخورد.
28- مصرف بیش از اندازه ی پروتیین، مواد معدنی را از بدن خارج میکند.
29- مصرف قندهای ساده مانند قند، شکر، شیرینیجات و غیره سبب افزایش ترشح انسولین در بدن و جلوگیری از جذب کلسیم و نهایتاٌ پوکی استخوان میگردد.
30- غذاهایی که فیبر بالایی دارند به بهبود عملکرد دستگاه گوارش ( رودهها) کمک کرده و درصد ابتلا به بیماریهای روده را کاهش میدهد.
31- حداقل 25 گرم فیبر در روز خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را کاهش می دهد.
32- سبوس ( پوسته روی گندم) حاوی مقادیر زیادی فیبر ست.
33- حاقل 2 بار در هفته از ماهی استفاده کنید، گوشت ماهی را سرخ نکنید و آب پز و کبابی استفاده کنید.
34- چاقی خطر آسم را افزایش میدهد.
35- ترکیبات قندی قارچ خوراکی نسبت به سبزیهایی همچون کلم و هویچ کمتر است.
36- گوشت گاو و گوسفند چربی اشباع بیشتری دارند ولی مرغ پوست کنده، بوقلمون و شتر مرغ چربی کمتری دارند.
37- پرتقال بهترین محرک برای افزایش اشتهاست به همین دلیل سعی کنید آن را قبل از غذا میل کنید نه بعد از آن.
38- وجود هورمونهای نمو، کلسیم، فسفر، اهن و ویتامین A و C در پرتقال شرایط لازم را برای رشدو نمو استخوان و عاجسازی به منظور استحکام دندان فراهم میسازد.
39- تحقیقات نشان میدهد که خوردن یک لیوان شیر در روز جلوی پوکی استخوان را در دوران سالمندی می گیرد، از ریزش مو جلوگیری میکند، بر طول عمر انسان میافزاید و از سرطان روده بزرگ ممانعت به عمل میآورد.
40- خوردن غذاهای فیبری همانند گوجه فرنگی، خیار و انواع دیگر سبزیها موجب کاهش وزن میشود.
41- کشمش یک منبع غذایی پرکربوهیدرات است و هیچ نوع چربی در آن وجود ندارد.
42- جگر و سبزیجات برگ سبز موجب خونسازی می شوند.
43- انواع گوشت؛ پروتئین، ویتامین B12 ، آهن و ویتامین A را در کبد فراهم میکنند.
44-میوه هایی مانند ،کیوی ،طالبی ،گوجه فرنگی ،سیب زمینی ،کلم و فلفل دلمه ای موجب تقویت استخوان ،بهبود زخم ومقاومت در برابر عفو نت ها می شود.
45-خوردن سالاد و شبزی جات قبل از وعده های غذایی باعث کاهش حجم معده و کمتر غذا خوردن می شود 0در این صورت 10% کمتر از هر وعده کالری دریافت خواهید کرد.
46- بهتر است در محیط های کاری گرم ،لیمو ترش تازه و ویتامین cبه مقدار کافی در اختیار کارکنان قرار داده شود.
47-متخصصان بهداشت مصرف 5 گرم نمک را در روز توصیه می کنند.
48-اسید های چرب غیر اشباع مثل روغن زیتون به حفاظت دستگاه قلب و عروق کمک می کند و احتمال دیابت را کاهش می دهد.
49- اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 برای رشد لازمند و در اغلب غاهای دریایی،سبزیها،گردوها،و امگا 6 در روغن ذرت و آفتابگردان وجود دارند،امگا 3 به کاهش رشد دو نوع ضایعه مغزی مربوط به آلزایمر کمک میکند.
50- ویتامین باعث شفاف سازی عدسی چشم میشود و تاری دید ناشی از آب مروارید را کاهش میدهد که در مواد غذایی مانند قارچ و ماست و اسفناج وجود دارد.
51- مصرف بیش از حد کربوهیرات ها و چربیها باعث تجمع و درنتیجه چاقی است.
52- کاهش وزن باعث ایجاد نارسایی های فیزیولوژیکی در بدن و حتی گاه عوارض روحی روانی نامطلوبی میشود.
53- خوردن کاکائو یا شکلات های تلخ تا دو هفته در فشار خون افرادی که دارای فشار خون بالا هستند اثر مثبت میگذارد.
54- کنترل فشار خون از زوال عقل ر سالمندان جلوگیری میکند.هرچه تعداد سالهای که فشار خون طبیعی دارند بیشتر باشداحتمال اینکه دچار زوال عقل شوند کمتر است.
55- زنانی که در سنین پایین یک یا دو پستان خود را برداشه اند 40% بیشتر از زنان دیگر دچار زوال عقل میشوند.
56- جذب آهن موادغذایی در کودکانی که گوشت نمیخورند کم است به همین خاطر باید از سبزیجات و میوه هایی که باعث جذب آهن میشوند بخورند.
57- بهترین و غنی ترین منبع پروتئین برای افرادگیاه خوار سفیده تخم مرغ و سویا است.
58- شیر و فراورده های آن،جگر و غلات غنی شده موجب تقویت بینایی و بهداشت پوست میشود.
59- ماهی-جوانه گنوم-حبوبات-موز و انواع گوشتها موجب تولید گلبول قرمز میشوند.
60- جوانه گندم-برنج-حبوبات-جگر و کاهو مانع از سقط جنین میشوند.
61- فرآورده های سویا-غلات و شیرینی غنی شده کمک به جذب کلسیم میکنند.
62- سعی کنید موارد زیر را قبل و بعد از غذا رعایت کنید:
63- بلافاصله بعد از غذا میوه نخورید.میوه خوردن بعد از غذا باعث میشود که هوا داخل معده جمع شود و نفخ شدید ایجاد شود،بنابراین حداقل یک ساعت قبل و دو ساعت بعداز غذا میوه بخورید.
64- بلافاصله بعداز غذا چای ننوشید زیرا مقدار زیادی اسید در برگ چای وجود دارد که باعث محکم شدن ترکیبات و پیوندهای پروتئینی داخل غذا و درنتیجه سخت هضمی آن میشود.
65- بلافاصله بعد از غذا حمام نکنید،حمام کردن باعث افزایش جریان خود در دستها- پاها و تنه شده و از اجتماع خون در اطراف معده که باعث هضم آسان غذا میشود جلوگیری میکند.
66- بلافاصله بعداز غذا پیاده روی نکنید زیرا باعث میشود که دستگاه گوارش در جذب غذا ناتوان شود و موارد مغذی داخل غذا جذب نشود.
67- بلافاصله بعداز عذا سیگار نکشید . زیرا کشیدن یک نخ سیگار بلافاصله بعداز غذا عادی است با کشیدن 10نخ سیگار در شرایط عادی و درنتیجه خطر ابتلا به سرطان افزایش می یابد.
68- بلافاصله بعداز غذا نخوابید،در این صورت عمل هضم بدرستی انجام نمی شود و باعث ایجاد عفونت روده و ناراحتی گوارشی میشود.
69- خوردن صبحانه هر روز احتمال چاقی و اضافه وزن و بیماری دیابت را 35 تا 50 درصد کم میکند.
70- گردو برای قلب و شریان ها مفید بوده و کاهش دهنده کلسترول است ولی برای افرادی با تری گلسیرید بالا چندان توصیه نمیشود.
71- یک کیلومتر دویدن سریع می تواند میزان مصرف کالری را تا نزدی به 30% افزایش دهد.

نظرات شما عزیزان:
مهدی 
ساعت15:01---8 خرداد 1390
سلام وبلاگ زیبایی داری و مطالبتون هم زیباست خوشحال میشم به من هم سر بزنید